h

Nieuws uit 2016

19 december 2016

SP Den Bosch: Jetta Klijnsma op bezoek bij Weener XL

Foto: SP

Jetta Klijnsma, staatssecretaris van sociale zaken en werkgelegenheid, kreeg bij Weener XL een rondleiding. SP Den Bosch heeft van deze gelegenheid gebruik gemaakt om voor de poort van Weener XL te posten. Samen met FNV hebben zij geprotesteerd voor STOP WERKEN ZONDER LOON.

Lees verder
15 december 2016

100% achter Emile Roemer

Foto: SP

Integer, eerlijk, betrouwbaar, sympathiek en sociaal  zomaar wat woorden die willekeurige Nederlanders koppelen aan Emile Roemer. Eigenschappen die Nederland heel hard nodig heeft want het vertrouwen in de regering en de politiek is nog nooit zo laag geweest.  

Lees verder
10 december 2016

SP Den Bosch: oproep steun voor een socialer WeenerXL

Aanstaande dinsdag 13 december wordt in de raadsvergadering gestemd over ons initiatiefvoorstel over de participatiewet. Steun dit voorstel en help ons iedereen te overtuigen dat het anders moet met de WeenerXL! De raadsvergadering vindt plaats in het bestuurscentrum achter het gemeentehuis en begint om 19.00.

Lees verder
9 december 2016

SP Den Bosch: Uitnodiging nieuwjaarsborrel 2017

Foto: SP

Het is weer december, de warmste wintermaand met vele mooie en feestelijke dagen. De SP Den Bosch hoopt dat u deze dagen doorbrengt met uw geliefden, familie en vrienden en dat u geniet van al het moois wat deze dagen met zich mee brengt.

Lees verder
7 december 2016

SP Den Bosch: Van de voorzitster december 2016

Foto: SP

Zo aan de vooravond van de feestdagen en het nieuwe jaar wilde ik jullie eigenlijk niet gaan lastigvallen. Ik was aan het nadenken over het onderwerp van deze van de voorzitster, pfff wat een trieste bedoening!  

Lees verder
1 december 2016

SP Den Bosch: Theater aan de Parade 11 miljoen duurder

Foto: SP

De theatersoap van Den Bosch gaat verder. Dit keer met een uitglijder van 11 miljoen. De coalitiepartijen wisten het al een week of vier maar nu is het  dan voor iedereen bekend. Het nieuwe theater is zonder dat er een muur gesloopt is of een steen gelegd al ruim 11 miljoen euro duurder dan verwacht.

Lees verder

Pagina's

U bent hier