h

in gesprek

Wij zetten ons in voor een socialer Den Bosch, waarin de inwoners centraal staan en gemaakte keuzes iedereen ten goede komen. Om te horen wat nodig is gaat de SP in gesprek met inwoners. Door  akties, hulpverlening en het inbrengen van oplossingen in de gemeenteraad proberen we te helpen.

13 oktober 2022

In gesprek met bewoners van het Zand

Foto: SP

Woensdagavond gingen SP'ers weer eens langs de deuren in een buurt van onze gemeente. Wij willen weten wat er leeft onder de inwoners en dat kan alleen als je bij ze langs gaat met een luisterend oor.

Lees verder
9 september 2022

SP koopkracht bijeenkomst Den Bosch: niet kletsen maar aanpakken

Foto: SP

De SP koopkrachtbijeenkomst Donderdagavond in de Verkadefabriek trok vele bezoekers. Een alleenstaande moeder vertelde van haar worsteling om rond te komen. SP Den Bosch voorzitter deed verslag van schrijnende verhalen van gesprekken met inwoners. SP Zutphen voorzitter vertelde over hoe zij in actie komen voor inwoners en kamerlid Renske Leijten uitte haar verontwaardiging over het gebrek aan actie bij de regering en EU. Er was volop interactie met de zaal, waarbij Renske de noodzaak tot actie benadrukte met een aloude uitspraak in haar familie: niet lullen, maar poetsen.

Lees verder
6 september 2022

Bossche SP organiseert koopkrachtbijeenkomst met kamerlid Renske Leijten

Foto: SP

De SP organiseert donderdag 8 september een bijeenkomst met Renske Leijten. Tijdens deze bijeenkomst worden de problemen met de steeds verder stijgende kosten besproken. Met SP-kamerlid Renske Leijten worden de alternatieven en oplossingen voor mensen besproken. De bijeenkomst is onderdeel van een landelijke campagnetour. Hierbij bouwt de SP aan een politiek alternatief voor de steeds verder stijgende prijzen, torenhoge winsten van grote bedrijven en achterblijvende inkomens van mensen. De bijeenkomst is donderdag 8 september om 19.30uur in de Verkadefabriek in Den Bosch. 

Lees verder
4 september 2022

SP Den Bosch in gesprek op het ploossche hof over prijsstijgingen

Foto: SP

De afgelopen weken zijn we de buurten ingegaan om van bewoners te horen wat de prijsstijgingen voor hun betekenen. Afgelopen zaterdag hebben we deze actie afgesloten, waarbij we onze SP tent op het Ploossche Hof hebben opgezet en we aan de deur met bewoners van de Reit hebben gesproken. Donderdag 8 September organiseren wij een koopkracht bijeenkomst in Den Bosch en op 17 September gaan we met een bus naar het landelijke prinsjesdagprotest in Den Haag.

Lees verder
17 augustus 2022

SP den Bosch in gesprek in Hintham over de hoge prijzen

Foto: SP

Dinsdagavond ging de SP Den Bosch in de buurt Hintham aan de deur in gesprek met inwoners over de hoge prijsstijgingen. Bewoners merken dat alles flink duurder wordt en maken zich zorgen over de toekomst en om medemensen met een kleine beurs. Daarom steunen zij de SP kosten omlaag actie.

Lees verder
11 augustus 2022

SP Den Bosch in gesprek in de Maasstroom over inflatie

Foto: SP

Woensdag avond ging SP Den Bosch aan de deur in de Bossche buurt de Maasstroom in gesprek met inwoners over de hoge prijsstijgingen. Bewoners maken zich zorgen en steunen de SP kosten omlaag actie.

Lees verder
10 augustus 2022

SP Den Bosch in gesprek met krakers JBZ parochie

Foto: SP

De SP Den Bosch fractie en jongeren bezochten de bijeenkomst bij de krakers van de JBZ parochie. "Frusterend dat ik van de huurtoeslag alleen mag huren onder de 443 Euro per maand. Daar kun je hier niks voor vinden." vertelt de krakers woordvoerster Sanne, 22 jaar en werkend bij het Design museum.

Lees verder
28 juli 2022

SP DEN BOSCH IN GESPREK OVER INFLATIE IN DE KRUISKAMP

Foto: SP

Woensdag avond ging SP Den Bosch aan de deur in de Bossche buurt de Kruiskamp in gesprek met inwoners over de hoge prijsstijgingen. Inwoners vertelden dat zij steeds minder kunnen betalen.

Lees verder
22 juli 2022

SP Den Bosch in gesprek over koopkracht in de Donk

Foto: SP

Donderdag avond ging SP Den Bosch aan de deur in de Bossche buurt de Donk in gesprek met inwoners over de hoge inflatie. Men gaf aan dat de prijsstijging goed te voelen is.

Lees verder
4 juli 2022

SP Den Bosch in gesprek in de Hambaken over de prijsstijgingen

Foto: Sander van Hasselt

De prijzen stijgen hard met grote gevolgen voor mensen. SP Den Bosch ging afgelopen zaterdag in de buurt de Hambaken langs de deur om van bewoners te horen wat dit voor hen betekent. Men geeft aan dat men moeilijke keuzes moet maken bij de boodschappen en men maakt zich zorgen over de energie eindafrekening. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier