h

SP koopkracht bijeenkomst Den Bosch: niet kletsen maar aanpakken

9 september 2022

SP koopkracht bijeenkomst Den Bosch: niet kletsen maar aanpakken

Foto: SP

De SP koopkrachtbijeenkomst Donderdagavond in de Verkadefabriek trok vele bezoekers. Een alleenstaande moeder vertelde van haar worsteling om rond te komen. SP Den Bosch voorzitter deed verslag van schrijnende verhalen van gesprekken met inwoners. SP Zutphen voorzitter vertelde over hoe zij in actie komen voor inwoners en kamerlid Renske Leijten uitte haar verontwaardiging over het gebrek aan actie bij de regering en EU. Er was volop interactie met de zaal, waarbij Renske de noodzaak tot actie benadrukte met een aloude uitspraak in haar familie: niet lullen, maar poetsen.

Steun ook onze koopkrachtactie

Doe mee met ons prinsjesdagprotest op 17 September in Den Haag

wil je vanuit Den Bosch met onze bus mee naar het prinsjesdagprotest (vertrek11:00) geef je dan op via denbosch@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier