h

In Actie

 

22 juni 2022

SP Jongeren Den Bosch zoeken huisjesmelker van het jaar

Foto: SP

Op het Kappelaans Koopmansplein stonden op zaterdag de 18e de SP Jongeren den Bosch om hun actie af te trappen voor de Huisjesmelker van het jaar. Via deze actie wil de jongerengroep aandacht vestigen op malafide huisbazen die te veel geld vragen voor slecht onderhouden kamers en op die manier goud geld verdienen over de ruggen van de huurders.

Lees verder
12 mei 2022

SP Den Bosch informeert huurders over huurverhoging weigering

Foto: SP

16 Mei is de actie voor huurbevriezing in Den Bosch gestart door de Wij Weigeren de Huurverhoging actiegroep. De campagne wordt mede mogelijk gemaakt door de Bond Precaire Woonvormen Den Bosch en SP Den Bosch. Wij Weigeren de Huurverhoging werkt daarbij ook samen met andere organisaties, o.a verenigd binnen de landelijke actiecoalitie Woonopstand. 

Lees verder
2 mei 2022

Energie toeslag kan aangevraagd worden

Tot 1 November kan men bij de gemeente Den Bosch de energie toeslag van 800 Euro digitaal aanvragen op: Energietoeslag - Gemeente 's-Hertogenbosch. U kunt ook hulp bij het aanvragen krijgen van de medewerkers van Koo bij een wijkplein bij u in uw buurt. Kent u mensen of behoort u tot de groep met een laag inkomen en het lukt niet om zelf een aanvraag te doen, meld je dan bij de SP Hulpdienst (06-12500946).

Lees verder
6 februari 2022

STRIJD MEE VOOR DE AOW EN JE PENSIOEN

Foto: SP

Ook SP Den Bosch is met een bus naar de AOW demonstratie op 12 Februari in Utrecht geweest. 

Lees verder
21 januari 2022

SP Den Bosch steunt Heineken stakers

Foto: SP

Medewerkers Heineken staakten voor minder ongelijkheid op de werkvloer en meer vaste contracten. SP Den Bosch ondersteunt de stakers en de FNV.

Lees verder

U bent hier