h

met SP bus naar energie protest 11 februari in Amsterdam

2 februari 2023

met SP bus naar energie protest 11 februari in Amsterdam

Foto: sp

Steeds meer mensen kunnen hun energierekening niet betalen. In plaats van onze rekening te verlagen, verdelen de energieleveranciers hun enorme winsten onder de aandeelhouders. Dit moet anders en dit kan anders! Daarom komen we op zaterdag 11 februari in actie. Ga gratis met de SP bus mee om samen hiertegen te protesteren. 

Want het is genoeg geweest! Terwijl wij in de kou zitten, maken Essent, Eneco en Vattenfall samen een miljard winst per jaar.

Daarom gaan we protesteren op zaterdagmiddag 11 februari op het Beursplein in Amsterdam. Samen zeggen wij: verlaag de rekening en nationaliseer onze energie. Samen pakken we de zeggenschap over onze energie terug en verlagen we de rekening.

Op Zaterdagmorgen 11 februari 11.00 vertrekken we vanaf station Oost met een gratis SP bus naar dit protest.

Geef je op via denbosch@sp.nl 

Reactie toevoegen

U bent hier