h

Bossche SP organiseert koopkrachtbijeenkomst met kamerlid Renske Leijten

6 september 2022

Bossche SP organiseert koopkrachtbijeenkomst met kamerlid Renske Leijten

Foto: SP

De SP organiseert donderdag 8 september een bijeenkomst met Renske Leijten. Tijdens deze bijeenkomst worden de problemen met de steeds verder stijgende kosten besproken. Met SP-kamerlid Renske Leijten worden de alternatieven en oplossingen voor mensen besproken. De bijeenkomst is onderdeel van een landelijke campagnetour. Hierbij bouwt de SP aan een politiek alternatief voor de steeds verder stijgende prijzen, torenhoge winsten van grote bedrijven en achterblijvende inkomens van mensen. De bijeenkomst is donderdag 8 september om 19.30uur in de Verkadefabriek in Den Bosch. 

SP-afdelingsvoorzitter Bram Roovers: “De kosten rijzen de pan uit en de inkomens van mensen blijven achter. Het gaat zo niet langer. Nu is het genoeg! Daarom organiseren wij 8 september deze campagnebijeenkomst en roepen we mensen op om 17 september naar het Prinsjesdagprotest in Den Haag te komen.” Tijdens gesprekken die de SP met mensen op de markt en aan de deur in Den Bosch voerden, werden de dure boodschappen, stijgende energierekeningen en brandstofprijzen, het eigen risico en de hoge huren het meeste genoemd. Daarnaast geven steeds meer mensen aan dat het genoeg is geweest met de kabinetten Rutte.” Aldus Roovers.

De bijeenkomst is donderdag 8 september om 19.30uur in de Verkadefabriek (Boschdijkstraat 45) Den Bosch. Entree is gratis en er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

MELD JE AAN

Steun ook onze koopkrachtactie

Doe mee met ons prinsjesdagprotest op 17 September in Den Haag

wil je vanuit Den Bosch met onze bus mee naar het prinsjesdagprotest (vertrek11:00) geef je dan op via denbosch@sp.nl

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier