h

SP Den Bosch: Jetta Klijnsma op bezoek bij Weener XL

19 december 2016

SP Den Bosch: Jetta Klijnsma op bezoek bij Weener XL

Foto: SP

Jetta Klijnsma, staatssecretaris van sociale zaken en werkgelegenheid, kreeg bij Weener XL een rondleiding. SP Den Bosch heeft van deze gelegenheid gebruik gemaakt om voor de poort van Weener XL te posten. Samen met FNV hebben zij geprotesteerd voor STOP WERKEN ZONDER LOON.

SP heeft het Bosch Zwartboek Participatiewet aan Jetta overhandigd samen met het voorstel tot verbetering van zaken op alle niveaus binnen Weener XL . Mensen worden gekleineerd, met boetes belaagd en er wordt niet geluisterd. Ook moet men vaak te lang wachten voor men een aanvraag goedkeurt. Er wordt heel veel geld uitgeven aan verschillende trajecten en het levert geen betaalde banen op. Jetta heeft beloofd het Zwartboek en voorstel te lezen. Op de vraag van gemeenteraadslid Ans Lokhoff of Jetta Klijnsma ook nog daadwerkelijk iets gaat doen kwam als antwoord dat zij het gaat inzien. Waarna Jetta daar aan toevoegde: nooit geschoten is altijd mis. FNV-er Felix Alejandro Perez gaf aan Jetta mee dat zij snel iets moet gaan doen want waarschijnlijk is zij er niet meer na de verkiezingen in maart 2017.

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier