h

Nieuws uit 2012

29 december 2012

SP kantoor verschiet van kleur

SP vrijwilligers hebben het kantoor in het oude GZG ziekenhuis een opknapbeurt gegeven. De bekende kleuren rood en wit zijn toegepast om het kantoor een SP imago mee te geven. Op de onderstaande foto's krijgt u een indruk wat het gaat worden. Wilt u als lid dit komen bekijken, dan kan dat op de nieuwjaarsborrel op 9 januari a.s. van 20.00 tot ca 22.00 uur. Alle leden zijn welkom.
Onderstaand enkele foto's.

Lees verder
23 december 2012

Bedankt

Het bestuur van de SP afdeling Den Bosch bedankt alle leden die zich het afgelopen jaar met enthousiasme hebben ingezet voor onze afdeling op welke wijze dan ook en hopen dat wij wederom in 2013 op hun inzet mogen rekenen. Het bestuur van de afdeling Den Bosch wenst U prettige Kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2013.

Lees verder
8 december 2012

SP en andere linkse partijen stellen vragen over huurbelasting in ’s-Hertogenbosch

SP, GroenLinks en PvdA maken zich grote zorgen over de ontwikkeling van de huren in ’s-Hertogenbosch. In een tijd dat veel huishoudens te maken krijgen met terugval in inkomen komt de regering met plannen voor een huurbelasting van honderden euro’s per woning die moet worden betaald uit extra huurverhogingen.

Lees verder
6 december 2012

Vragen over beslagvrije voet

Uit recent onderzoek van de Nationale Ombudsman blijkt dat overheidsinstanties en deurwaarders de beslagvrije voet vaak te laag vaststellen. Dit kan leiden tot nog grotere betalingsachterstanden omdat het toch al krappe budget onder het minimum daalt.

Lees verder
2 december 2012

SP fractie stuurt open brief aan college en raad over jeugdzorg

Versnelling decentralisatie jeugdzorg te belangrijk om raad te passeren.

Lees verder
21 november 2012

Minder theater voor meer geld?

Zoals bij alle soapseries lijkt er aan de Bossche soap rond het theater maar geen einde te komen. Hoe zal het geruzie in de coalitie straks uitpakken voor de Bosschenaar? Hebben we een paar spannende ‘cliffhangers’ gehad, maar houden we er een onbevredigende, dure oplossing aan over?

Lees verder

Pagina's

U bent hier