h

Lilian Marijnissen: ‘Gemeente Den Bosch gebruikt slechte smoes om tentoonstelling Toeslagenaffaire te weren’

22 juli 2022

Lilian Marijnissen: ‘Gemeente Den Bosch gebruikt slechte smoes om tentoonstelling Toeslagenaffaire te weren’

Al eerdere berichtte de SP Den Bosch in dit artikel over de weigering van de fototentoonstelling over de Toeslagenaffaire. Lokale omroep DTV heeft Lilian Marijnissen, fractievoorzitter van de Tweede Kamerfractie,  om een reactie gevraagd. Ook Marijnissen vindt het onbegrijpelijk: ‘Overal worden we met open armen ontvangen, zelfs voor de deur van de belastingdienst. En dan kan het in Den Bosch niet?’ ‘Dat vind ik heel erg raar’, aldus Marijnissen.

De gemeente Den Bosch kijkt niet naar de inhoud maar vooral naar de regeltjes. ‘Het is vooral pijnlijk voor de getroffen gezinnen, die wonen in heel Nederland en dus ook in Den Bosch,’ besluit Marijnissen.

Bestand Lililian-over weigeren-tentoonstelling.mp4

 

Kijk hier voor het volledige item van DTV

Ook Omroep Brabant berichtte over dit onderwerp

Reactie toevoegen

U bent hier