h

Bankjes terug op het station in Den Bosch omdat ROOD het er niet bij liet zitten

11 juli 2015

Bankjes terug op het station in Den Bosch omdat ROOD het er niet bij liet zitten

Foto: Bart Gotink / bd.nl

Vanaf vrijdag 10 juli kunnen buspassagiers weer zittend wachten. Bij de bouw van La Façade op het stationsplein waren de bankjes verdwenen.

ROOD, jongeren afdeling van de SP Den Bosch vond het niet terug plaatsen van de bankjes niet solidair voor wachtende mensen. Vooral ouderen en minder valide mensen ondervonden last van de verwijderde bankjes.

ROOD Den Bosch is daarom met een handtekeningen actie gestart. Duizenden reizigers tekenden de petitie voor de terugkeer van de bankjes. Bij het aanbieden van de handtekeningen beloofde wethouder Jos van Son (Openbare Ruimte) dat de bankjes terug zullen komen. “Er zullen meer bankjes terug komen dan er stonden”, stelde de wethouder. 

Reactie toevoegen

U bent hier