h

SP Den Bosch in gesprek over koopkracht in Aawijk-zuid

12 juli 2022

SP Den Bosch in gesprek over koopkracht in Aawijk-zuid

Foto: SP

Maandag avond ging SP Den Boch aan de deur in de Bossche buurt Aawijk-zuik het gesprek aan met inwoners over de stijgende prijzen. Menigeen gaf aan dat de prijsstijging goed te merken is in de winkels.

Daarnaast wilde men ook wel andere verhalen kwijt zoals hoge werkdruk, ongelijk beleid in verschillende gemeentes en dat de kinderen geen woning kunnen vinden.  Regelmatig hoorden we ook de opmerking dat men het vertrouwen in Den Haag verloren heeft.

De SP is landelijk aan een koopkracht campagne begonnen. Uw steun is van belang om een duidelijke boodschap af te geven dat er ingegrepen dient worden.

Lees meer hierover op: kostenomlaag.sp.nl/

Reactie toevoegen

U bent hier