h

SP Jongeren Den Bosch zoeken huisjesmelker van het jaar

22 juni 2022

SP Jongeren Den Bosch zoeken huisjesmelker van het jaar

Foto: SP

Op het Kappelaans Koopmansplein stonden op zaterdag de 18e de SP Jongeren den Bosch om hun actie af te trappen voor de Huisjesmelker van het jaar. Via deze actie wil de jongerengroep aandacht vestigen op malafide huisbazen die te veel geld vragen voor slecht onderhouden kamers en op die manier goud geld verdienen over de ruggen van de huurders.

De komende periode gaan de SP Jongeren den Bosch  langs de deuren en flyeren zodat mensen hun huisbazen op kunnen geven voor de Huisjesmelker van het jaar verkiezing. Op basis van de reacties hiervan zal de Huisjesmelker van het jaar worden verkozen.

Huisjesmelkers zijn van alle tijden en de SP Jongeren hebben al vaker actie gevoerd om dit probleem aan het licht te brengen. Toch krijgen de SP Jongeren nog steeds signalen van pandjes waar bewoners flinke huur betalen voor kleine ruimtes die slecht onderhouden zijn, schimmel op de muren staat en een huisbaas die hier niks aan wil doen. Een van de bewoners zei "Het bushokje toch minder dan mijn appartement".

Huurders kunnen hun huurbaas opgeven voor de huisjesmelker van het jaar verkiezing. Op deze manier kunnen deze huisjesmelkers in kaart worden gebracht en natuurlijk de grootste huisjesmelker uit de regio kan worden verkozen. Meld je huisbaas aan via https://doemee.sp.nl/huisjesmelker

Reactie toevoegen

U bent hier