h

Ans Lokhoff

06-36366765

Ik wil mij even aan u voorstellen.

Mijn naam is Ans Lokhoff-Tiebosch, ben 61 jaar, getrouwd, heb 3 kinderen, deze zijn allemaal de deur uit en hebben een eigen gezin. Ook ben ik trotste oma van 4 kleinkinderen.

Ik heb 42 jaar gewerkt als financieel medewerkster waarvan  de laatste 20 jaar  als boekhouder (helaas is er geen vrouwelijke term hiervoor) en was verantwoordelijk voor het personeelsbeleid. Ik heb mij geschoold in sociale verzekeringen en belastingen. Voor FNV leden vul ik ruim 25 jaar vrijwillig belastingaangiftes in.

Sinds 4 jaar ben ik adviseur sociale voorzieningen, dit ook onder de vlag van FNV.

Als vrijwilligster ben ik actief op het wijkplein Rosmalen, dit is een organisatie van Divers.

Doordat alle wet en regelgeving  gecompliceerd is en voor veel mensen niet te volgen, weet men niet meer waar, van wie, en welk recht men op hulp heeft.

Informatie is moeilijk te vinden en een aanvraag voor verschillende vormen van hulp is voor veel mensen door de ambtelijke taal niet te doen. Op het wijkplein help ik dezemensen  graag met deze aanvragen.

Omdat steeds meer zorgtaken aan de Gemeente wordenovergedragen werd  mijn belangstelling in de Gemeentelijke Politiek extra geactiveerdIk ben al jaren lid van de SP maar kon niet eerder actief worden vanwege een drukke baan in het bedrijfsleven.

Daarom ben ik blij dat ik het vertrouwen van het Bossche SP bestuur heb gekregen om mij verkiesbaar te stellen bij de laatste Gemeentelijke verkiezingen. Mijn voornaamste doel is dat ik mij zal inzetten voor alle bewoners van s-Hertogenbosch, met name voor diegenen die het moeilijk hebben. Ook kan ik niet tegen de rechtsongelijkheid die op dit moment Nederland overheerst.

Verder bezoek ik graag theatervoorstellingen, lees ik graag een boek en reis ik met veel plezier door de wereld maar ook zeker binnen Nederland.

 

U bent hier