h

Voor welke van de 5 Bossche kandidaten kies jij op 15 maart?

9 maart 2023

Voor welke van de 5 Bossche kandidaten kies jij op 15 maart?

Foto: SP Den Bosch

Maar liefst 5 kandidaten namens de SP komen uit Den Bosch. De lijsttrekker is Nico Heijmans, Jente van Eck is de 6e kandidaat, Sander van Hasselt is kandidaat nummer 15, nummer 22 op de lijst Bossche fractievoorzitter Bram Roovers en op plek 35 staat Bram van Boven, voormalig raadslid in Den Bosch. .

‘Voor de Bosschenaar is er dus genoeg keuze,’ aldus Heijmans. De SP gaat met maar liefst 49 kandidaten de verkiezingen in. ‘Ik ben trots op deze mooie lijst’, zegt Heijmans.

‘Met stijgende energierekeningen, oplopende prijzen van de boodschappen en het steeds verder uitkleden van het OV, is het wel duidelijk dat een sterke SP meer dan ooit nodig is. Wat ons betreft worden de fouten van marktwerking in de energie en OV teruggedraaid en gaan we dat als provincie gewoon weer zelf organiseren. En de boodschappen… daar kunnen we, weliswaar landelijk, natuurlijk de BTW schrappen,’ klinkt Heijmans strijdbaar.

15 maart zijn de verkiezingen en de laatste dagen zijn de socialisten nog vol op in campagne.

‘Iedere stem telt, nu meer dan ooit!’ besluit Heijmans.

Reacties

Hoe is het mogelijk dat jullie een museum in het vend pand toelaten? Ga voor een bijenkorf of een een andere winkel, dit mag toch niet verdwijnen!? Ongelovelijk! Hoe is het mogelijk... Wat zijn er mee bezig? Fysiek Winkelen is toch normaal, en museum in den Bosch!? Waarom breken we alles af!? Zo verdrietig...

Reactie toevoegen

U bent hier