h

SP steunt autoluw wens binnenstad bewoners

1 april 2022

SP steunt autoluw wens binnenstad bewoners

SP Den Bosch bezocht op 30 Maart de wijkraad van de binnenstad bewoners. Daar werd uitgebreid gesproken over de plannen van de gemeente om de binnenstad autoluw te maken. Een overtuigende meerderheid van de bewoners was daar groot voorstander van zo bleek uit een poll die werd gehouden in de zaal. SP Den Bosch steunt de buurtbewoners hierin, want een autoluwe binnenstad is een begaanbare en leefbare binnenstad.

Na de vergadering hebben wij de kans gekregen om met binnenstad bewoners te spreken over hun behoeftes en plannen voor de binnenstad. Meerdere ideeën kwamen aan de orde zoals het afsluiten van verschillende straten of om drempels te plaatsen zodat automobilisten af moeten remmen.

Reactie toevoegen

U bent hier