h

Bijeenkomst schuldenstelsel

4 oktober 2019

Bijeenkomst schuldenstelsel

Foto: Richard van Dok / SP

Het experiment is mislukt, het leenstelsel voor studenten werkt niet. Nu bijna alle politieke partijen zich tegen het schuldenstelsel keren lijkt dit stelsel zijn langste tijd te hebben gehad. De generatie studenten die is gaan studeren na de invoering van het schuldenstelsel, wordt de dupe van een mislukt experiment van de politiek. Wij zijn geen proefkonijn. Wij eisen compensatie voor het bedrag dat wij tussen het afschaffen en de herinvoering van de basisbeurs zijn misgelopen!

Wanneer: Woensdag 9 oktober 19:30-22:00

Waar: Willem II fabriek in Den Bosch

Vind jij ook dat studenten niet de dupe mogen worden van een mislukt experiment? Kom ook en praat mee!

 

Reactie toevoegen

U bent hier