h

Nu is het aan u

21 maart 2018

Nu is het aan u

Foto: Richard van Dok / SP

Het is zo ver, de dag van de democratie is aangebroken. Het woord is aan de kiezer, de inwoner van de gemeente Den Bosch, het is uit onze handen. De afgelopen weken lag het in onze handen en waren we dagen en avonden op pad.

Foto: Richard van Dok / SP

Met ons team meer dan 200 posters geplakt, vlaggen gemaakt en door de stad gehangen. 30.000 flyers en verkiezingskranten door de handen en 10.000 sleepwet flyers wijk voor wijk en huis aan huis, verspreid. Onze SP'ers hebben heel wat kilometers in de benen zitten, in de bittere kou en in t warme lente zonnetje.

Foto: Richard van Dok / SP

Vele uren gesproken met mensen aan de telefoon, in de straat en aan de deur. Deelgenomen aan ruim 15 verschillende debatten en 2 kandidaten stelden hun huiskamer open voor iedereen die kennis wilde maken.
De SP is altijd in de buurt, niet alleen de afgelopen weken maar ook morgen en overmorgen. Samen staan we klaar om Den Bosch een sociaal hart te geven.

Foto: Richard van Dok / SP

Vandaag is het de dag van u, stem lijst 6, stem SP!

 

Voor jezelf, voor elkaar, voor Den Bosch! 

Reactie toevoegen

U bent hier