h

De Stemwijzer is er weer

26 februari 2018

De Stemwijzer is er weer

Foto: Richard van Dok / SP

De Stemwijzer voor Den Bosch is afgelopen week in de lucht gegaan. Voor de feestelijke opening waren de lijsttrekkers van alle partijen die in Den Bosch mee gaan doen aan de verkiezingen uitgenodigd en veel van hen, waaronder SP Lijsttrekker Bram van Boven, waren dan ook naar het Bestuurscentrum gekomen.

De Stemwijzer is een belangrijk hulpmiddel voor mensen om te kijken welke partij qua standpunten het best bij hun past. Het is dan ook altijd een hele klus om een stemwijzer te maken die laat zien waar de verschillen zitten en welke (lokale) items belangrijk zijn.

Als openingshandeling werd de aanwezige lijsttrekkers gevraagd om te reageren op een aantal stellingen. De uitkomst van deze stemronde was voor de lijsttrekkers van de andere partijen verrassend: de antwoorden die de lijstrekkers hadden gegeven kwamen het meest overeen met de SP!

Reactie toevoegen

U bent hier