h

Bewoners Kruiskamp redelijk tevreden over hun buurt

26 februari 2018

Bewoners Kruiskamp redelijk tevreden over hun buurt

Foto: Richard van Dok / SP

Zoals wel vaker is  een grote groep vrijwilligers van de SP Den Bosch deze week deur-aan-deur gegaan in een Bossche wijk om de bewoners te vragen naar hoe zij naar hun wijk kijken.

Dit keer waren de vrijwilligers in de Kruiskamp. De mensen waarmee we gesproken hebben bleken, ondanks de verhalen over criminaliteit en inbraken, redelijk tevreden over hun wijk. Naast de criminaliteit werden vooral het gebrek aan ruimte voor jongeren (skatebaan), hondenpoep en vuil op straat als ergernissen genoemd. Een grote wens voor de wijk was naast de al eerder genoemde skatebaan, meer groen. Johan Hamers van de SP Den Bosch “Het was een geweldige avond. We hebben heel veel mensen gesproken en hele positieve gesprekken gehad.”

Reactie toevoegen

U bent hier