h

Kom maar op!

18 december 2017

Kom maar op!

Foto: Richard van Dok / SP

De meest betrouwbare man van het Binnenhof, Emile Roemer, nam na bijna acht jaar SP-leider te zijn geweest, afscheid. Onder Emiles leiding is onze partij uitgegroeid tot een betrouwbare partij die actief is onder de mensen in de buurten én kan besturen. De SP is Emile – sinds jaar en dag de betrouwbaarste politicus van Nederland – veel dank verschuldigd voor zijn enorme inzet. Op SP.nl staat een uitgebreider artikel.

Lilian Marijnissen heeft het vertrouwen gekregen van de fractie om het stokje van hem over te nemen. Lilian is ruim 15 jaar actief in de SP, zorgwoordvoerder in de Tweede Kamer, jarenlang gemeenteraadslid in Oss en organisator van vele tientallen succesvolle zorgacties vanuit de FNV. Samen met haar team en ons gaan we aan de slag! Zodat niet de pakken-wat-je-pakken-kan managers het voor het zeggen hebben, maar de mensen. Dat niet de snelle winsten van grote bedrijven voorop staan maar ons algemeen belang: veilige buurten, goede zorg en onderwijs en echte banen.
De komende tijd wil ze met zoveel mogelijk mensen spreken op zoveel mogelijk manieren. Nader kennis maken met haar kon afgelopen week op facebook:

Foto: Richard van Dok / SP

Wilt u meer van haar weten of haar volgen dan kan dat via: Facebook, Twitter en Instagram, en sinds vandaag ook via Whatsapp. Samen met haar team zal ze proberen zo snel mogelijk uw vragen, tips en opmerkingen te beantwoorden.
Lilian zat op de avond van de fractievoorzitters-wissel bij De Wereld Draait Door.

Reactie toevoegen

U bent hier