h

GEEN BTW-VERHOGING: TEKEN NU!

16 oktober 2017

GEEN BTW-VERHOGING: TEKEN NU!

Het nieuwe kabinet wil het laagste BTW tarief met 3% verhogen.

Dit is voor iedereen een flinke hap uit de portemonnee. De dagelijkse boodschappen zoals groenten, fruit, brood maar ook het treinkaartje en geneesmiddelen, worden hierdoor duurder. Kleine ondernemers gaan het ook merken doordat een bezoekje aan de kapper en je fiets laten maken meer gaat kosten. Samen met collega partijen 50Plus, GroenLinks, PvdA, Denk, brancheorganisaties zoals de Fietserbond, de NOA, ANBO, BOK en de FNV heeft de SP het initiatief genomen een protest te starten, want dit moet gestopt worden!
Teken ook op geenBTWverhoging en deel dit met zo veel mogelijk vrienden en familie.
Als we ons nu laten horen en in actie komen krijgen we dit plan van tafel.

Reactie toevoegen

U bent hier