h

Fractievoorzitters, pak het eigen risico nu aan!

27 mei 2017

Fractievoorzitters, pak het eigen risico nu aan!

Na de verkiezingen is er een meerderheid in de Tweede Kamer ontstaan voor het aanpakken van het eigen risico. Een mooi resultaat. Maar nu moet het ook daadwerkelijk gaan gebeuren! Alleen VVD en D66 willen niets aan het eigen risico veranderen, maar alle andere partijen hebben in hun verkiezingsprogramma staan dat ze het eigen risico willen afschaffen of in ieder geval verlagen. 

Nu is dus het moment om dit te regelen!

Klik daarom nu hier om een mail te versturen met deze boodschap aan de fractievoorzitters. Een eind maken aan het eigen risico, een oneerlijke boete op ziek zijn, is een eerste stap richting het Nationaal ZorgFonds!

Verstuur de oproep
 

Met vriendelijke groet, 

Comité Nationaal ZorgFonds

Foto: Richard van Dok / SP

Reactie toevoegen

U bent hier