h

SP Den Bosch: Eerste bijeenkomst belteam Den Bosch!

2 maart 2017

SP Den Bosch: Eerste bijeenkomst belteam Den Bosch!

Foto: SP Den Bosch

Op woensdag 1 maart was het dan zover. De vrijwilligers van het kersverse belteam Den Bosch meldden zich voor de eerste belteam bijeenkomst bij het partijkantoor.

Gelukkig konden we al snel naar binnen waar Stefan zich direct begon te ontfermen over het belangrijkste van de avond: de koffie! Op een snel ingeschakelde laptop bleek vervolgens de internet verbinding niet meer te werken(!!). Via een op een telefoon gedeelde internet verbinding zijn we daarop begonnen met inloggen en het uitleggen hoe het belteam in z’n werk gaat. Daarbij werd ook meteen het eerste echte telefoontje gepleegd, belteam Den Bosch was een feit! Terwijl Stefan ervoor zorgde dat we de internet verbinding konden herstellen door deuren te openen en een ladder te regelen, zorgde Leonie in Amersfoort ervoor dat er inlogcodes beschikbaar kwamen zodat we eerst met 1 en al snel daarna met 3 personen konden beginnen met bellen.

Foto: SP Den Bosch

Iedereen die wel eens komt op het partijkantoor weet: de ruimte is beperkt. Het is natuurlijk niet ideaal als er iemand dicht in je buurt ook bezig is met een gesprek, het is dus al zeker dat in ieder geval een deel van het belteam in de toekomst overwegend vanuit huis zal gaan bellen. Hoe we het allemaal precies gaan regelen maken we bekend zodra we het zelf weten. We stoppen altijd met bellen om 21:00. We vonden nog even tijd om het netwerk probleem van het begin van de avond écht op te lossen door een defecte kabel te vervangen. Zo, die zal voortaan niet meer zorgen voor oponthoud.

We bellen, groeten,
Belteam SP Den Bosch.

U bent hier