h

Sp Den Bosch: Met 10.000 mensen de straat op!

28 februari 2017

Sp Den Bosch: Met 10.000 mensen de straat op!

Foto: SP

De tent op het Malieveld was op zaterdag 18 februari afgeladen. 10.000 mensen kwamen in beweging voor het Nationaal ZorgFonds. De energie en strijdlust was indrukwekkend. Samen hebben we het Nationaal ZorgFonds nóg beter op de kaart gezet en we hebben lijsttrekkers gedwongen zich uit te spreken voor zorg zonder marktwerking en zonder eigen risico. Een groot succes! Dankzij jou en al die andere mensen die de afgelopen maanden zich hebben aangesloten bij onze beweging.

En we gaan door! Want op 15 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Dan kunnen alle mensen in ons land stemmen voor het Nationaal ZorgFonds. Laten we van die dag een referendum over de zorg maken. Zodat we daarna kunnen gaan bouwen aan betere en betaalbare zorg, voor iedereen.

Strijdbare groet,

Campagneteam Nationaal ZorgFonds

Reactie toevoegen

U bent hier