h

Uitnodiging aftrap campagne Tweede Kamer verkiezingen.

30 januari 2017

Uitnodiging aftrap campagne Tweede Kamer verkiezingen.

Het is u vast niet ontgaan, de verkiezingen zijn in aantocht! De afgelopen maanden is uw partij de SP druk bezig geweest met de voorbereidingen en het verkiezingsprogramma ‘PAK DE MACHT’. De afgelopen decennia is Nederland beetje bij beetje afgebroken. Daarom is het van groot belang dat er weer geïnvesteerd wordt in onze samenleving, in u!
Het moet anders, iedereen is even veel waard. Of je nu werkt, ziek bent, jong of ouder bent, je moet even veel rechten hebben als een ander. De SP heeft het alternatief en dat willen we de iedereen laten weten.

Op Vrijdag 3 februari trappen wij hier in Den Bosch samen met Henk van Gerven onze campagne af! Ik wil u van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. Van 18:00uur tot 20:00uur bent u welkom in Hotel Ierse Pub Terminus (Boschveldweg 15, naast het station).

Op deze avond vertellen wij u meer over onze plannen en hoe u ons de komende weken tot 15 maart kunt helpen. Onze actieve leden gaan met mensen in gesprek aan de deuren, we gaan verkiezingsfolders verspreiden, symathisanten worden gebeld, de verkiezingsposter worden weer geplakt, onze plannen gaan we
via de website en sociale media doorgeven. We vertellen deze avond ook meer over Het Nationaal Zorg Debat op 18 februari op het Malieveld in Den Haag. Ook vanuit Den Bosch zal er een bus die kant op gaan en iedereen is welkom om mee te gaan.https://nationaalzorgfonds.nl/busvervoer

We hebben daarbij uw hulp hard nodig want deze verkiezingen zijn belangrijker dan ooit!
De marktwerking, het neoliberale gedachtegoed, de financiële crisis, de opkomst van het rechts extremisme, de afbraak van onze zorg, de pensioenen en sociale zekerheid, de stijgende huren en het alsmaar uitdijende Europa. Voor ons redenen genoeg om de macht terug te pakken!

De SP wil:

  • Een Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico en we breken de macht van de verzekeraars.
  • Dat iedereen met 65 met pensioen kan en als je wilt en kunt mag je langer doorwerken.
  • Het minimumloon, de AOW en het sociaal minimum met 10% verhogen.
  • Goed onderwijs, we verkleinen de klassen en studeren is voor iedereen betaalbaar o.a. door het sociaal leenstelsel af te schaffen.
  • Een nationale volksbank en multinationals betalen gewoon belasting.
  • Dat de vervuiler betaald en we maken de overstap naar een duurzame schone economie.

De SP Den Bosch hoopt u daarom aanstaande vrijdag te zien! Mocht u die avond niet kunnen en toch willen helpen, neem dan even contact op met mij via phamerslag@tomaatnet.nl.

Met kameraadschappelijke groet, uw voorzitster Patty Hamerslag

Natuurlijk sluiten we deze periode ook af met een verkiezingfeestje. Op de avond van15 maart volgen we gezamenlijk hoe Nederland gestemd heeft en proosten we op een goede uitslag! De locatie en tijd volgen nog.

U bent hier