h

SP Den Bosch: brede steun Nationaal Zorgfonds in de Maaspoort

2 oktober 2016

SP Den Bosch: brede steun Nationaal Zorgfonds in de Maaspoort

Foto: Radim Mazenek

Op zaterdag 1 oktober heeft afdeling SP Den Bosch een Super Zaterdag georganiseerd. Verschillende afdelingen en vrijwilligers zijn naar Den Bosch afgereisd om steunbetuigingen op te halen voor het Nationaal Zorgfonds. Binnen twee uur waren er meer dan 250 steunbetuigingen. 

Rechtvaardiger zorgstelsel
Veel mensen zijn het oneerlijke zorgstelsel beu. Samen met bewoners, artsen, verpleegsters, jong en oud wil de SP zorgen voor een rechtvaardiger systeem. Het alternatief is het Nationaal Zorgfonds.

Voorzitter Patty Hamerslag kijkt tevreden terug: 

Goed om te strijden voor een rechtvaardiger zorgstelsel. De fout van marktwerking en het eigen risico moet tot het verleden gaan behoren.  Aan de deuren bleek dit ook. Verschuren: “Aan de deuren kwam veel gesteun en gezucht over de hoge kosten.

Foto: Radim Mazenek

Tijdens de Super Zaterdag werd er goed voor de lopers gezorgd. Soep, broodjes en Surinaams eten hielden de lopers goed op de been. Die goede zorgen hebben zich uitbetaald. Om twaalf uur gingen de SP’ers de wijk in. Twee uur later kwamen ze terug naar jongerencentrum de Poort met 250 steunbetuigingen.

Foto: Radim Mazenek

Aan het einde van de middag presenteerde voorzitter Patty Hamerslag van Den Bosch trots de resultaten en blikten de SP’er onder het genot van een drankje terug op een succesvolle dag.

Zie ook:

Reactie toevoegen

U bent hier