h

Toost op nieuw kantoor en bestuur!

30 maart 2016

Toost op nieuw kantoor en bestuur!

Foto: SP Den Bosch / SP Den Bosch

De Bossche SP heeft tijdens hun algemene ledenvergadering van woensdag 23 maart, hun nieuwe partijkantoor met een toost officieel geopend. Tijdens de vergadering heeft de SP teruggekeken op een aantal acties van het afgelopen jaar zoals, de campagne “Huur te Duur”, het meldpunt “Werken zonder Loon” en onlangs nog voor het terugdraaien van de bezuiniging op de gemeentelijke Dierenparkjes en Dierenweides. Maar de SP heeft vooral gekeken naar de toekomst.

Foto: SP Den Bosch / SP Den Bosch

Zo staan er het komende jaar een paar belangrijke punten op de agenda, met als eerste het Oekraïne referendum van 6 april 2016 en de SP Nee campagne tegen dit associatieverdrag met de Oekraïne. Ook gaat de SP verder met hun actie tegen “werken zonder loon”, zo zal de SP binnenkort weer een openbare avond organiseren rondom de strijd tegen het werken zonder loon en daarnaast gaan we meedoen met een aantal
landelijke SP campagnes. Verder hebben de aanwezige leden tijdens de algemene ledenvergadering, een nieuw algemeen bestuur gekozen.

Foto: SP Den Bosch / SP Den Bosch

Het nieuwe bestuur bestaat uit de volgende leden, voorzitster Patty Hamerslag, penningmeester Johan Hamers, Qu de Veer, Cécile Visscher, Mervin Pinas, Stefan Schellen en Sander van Hasselt. Tevens hebben we het afgelopen jaar afscheid genomen van twee bestuursleden, Will Vugs en Luuk van Dijk en bedanken we hen voor hun tomeloze inzet.

 

Reactie toevoegen

U bent hier