h

SP Den Bosch deelt kerstkaarten uit, voor (zorgloos) zorgeloos 2016!

16 december 2015

SP Den Bosch deelt kerstkaarten uit, voor (zorgloos) zorgeloos 2016!

Foto: SP / sp.nl

De SP doet een oproep aan alle bewoners van Nederland om op te komen voor de thuiszorg,

Staatssecretaris van Rijn is door alle acties in de Zorg eindelijk bereid om thuiszorgmedewerksters een fatsoenlijk loon en arbeidsvoorwaarden aan te bieden. Alleen gaat dit pas in op 1 januari 2017, de SP wil dat het al ingaat op 1 januari 2016. Bij thuiszorgaanbieder TSN staan de banen van 12000 thuiszorg-medewerksters NU op de tocht, al deze helden en heldinnen van de thuiszorg hebben bij een faillissement niets aan alle mooie toezeggingen van van Rijn.

Ook de Bossche SP onderstreept het belang van fatsoenlijk loon en goede arbeidsvoorwaarden, we hebben afgelopen zaterdag 12 december bij het winkelcentrum “De Helftheuvel” met kerstkaarten “Op naar een (zorgloos) zorgeloos 2016” aandacht gevraagd voor deze actie.
Het winkelende publiek stak hun onvrede niet onder stoelen of banken, men is boos op deze regering en de manier waarop zij zorg afbreken. Veel mensen wilden hun verhaal kwijt en wij hadden een luisterend oor.

Tevens hebben we onze flyer uitgedeeld voor het SP initiatief van een publieke Zorgverzekering.

De vele fijne reacties van het winkelende publiek, sterkt ons in onze strijd voor een betere zorg!

Reactie toevoegen

U bent hier