h

SP voert actie in Arena

15 november 2014

SP voert actie in Arena

Zaterdag 15 november vond een verkiezingsbijeenkomst plaats van de SP in de Arena in Den Bosch. Allemaal in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen op 19 november a.s.

Om de aandacht te trekken was Martin Hurkens, winnaar van Holland got Talent, verkleed als zwerver aanwezig, die het nummer Nessun Dorma ten gehore bracht. Op deze muziek ging het internationaal rolstoelduo Remco en Celestine aan de slag om hun kunsten te laten zien.

Hierna werd het nummer Een Mens is Meer (http://www.youtube.com/watch?v=oqwC4yVg20Q gespeeld waarop vele SP'ers  hun rode jas te voorschijn kwamen om samen dit lied met Emile Roemer te zingen. Hierna volgde nog een toespraak van onze voorman in het licht van de komende verkiezingen.

In de bijlage leest u ons verkiezingsprogramma.

Reactie toevoegen

U bent hier