h

ROOD Den Bosch in actie: posters plakken

22 december 2011

ROOD Den Bosch in actie: posters plakken

Op dinsdagavond 20 december, een koude avond vlak voor Kerstmis, ging ROOD Den Bosch op pad om posters te plakken in de binnenstad. De posters zijn afkomstig uit de ‘Doe Effe Sociaal’-campagne en met kreten als: ‘Wie rijk is mag slim zijn? Doe effe sociaal!’ en ‘Stelen van de armen? Doe effe sociaal!’ wil ROOD Den Bosch laten zien dat het anders kan in Nederland.

rood en posters den bosch

Om half 9 gingen we van start in de Vughterstraat; gewapend met een rol posters, een emmer behangplaksel, een kwast en een pakket stickers. We vervolgden onze route via het oude ziekenhuis naar de Hinthamerstraat. In totaal hebben we vijf vrije plakplaatsen onder handen genomen. Om tien uur was de emmer met behangplaksel leeg en moesten we opgeven. Gezien onze bevroren tenen was dat maar goed ook!

De gevolgde plakroute:
gevoglde route rood

U bent hier