h

Najaarsscholing bezocht

13 november 2011

Najaarsscholing bezocht

De voorzitters, fractievoorzitters en organisatiesecretarissen van alle afdelingen worden elk jaar uitgenodigd voor een scholing welke in het teken staat van het maken van plannen voor de komende jaren. Dit gebeurt in meedere weekenden. Zo ook afgelopen weekend.

cursus 12 en 13 nov 2011 - 1

De bijeenkomst vond plaats in het capucijnenklooster, heden ten dage Beukenhof genoemd, te Biezenmortel. Hier werden de sterke en zwakke punten van de afdeling op een rijtje gezet, waarbij ook gespiegeld kon worden met andere aanwezige afdelingen. In totaal vinden er 6 van zulke weekenden plaats. Een hele organisatie voor het scholingsteam van de SP, waarvoor onze dank.
In deze twee dagen werden enkele items benoemd waarmee de afdeling Den Bosch zich zal gaan bezighouden. e.e.a. natuurlijk na bespreking met de rest van het bestuur.

Nog een sfeerplaatje waarbij te zien is hoe de afdeling Amsterdam zijn plannen met de aanwezigen deelt.

cursus november 2011 - 2

U bent hier