h

MBO-actie van start!

13 oktober 2011

MBO-actie van start!

Op woensdag 12 oktober is ROOD van start gegaan met de MBO-enquête. Naar aanleiding van de landelijke actie ‘Het MBO verdient beter’ zijn we met z’n vieren studenten van het Koning Willem I College aan de Onderwijsboulevard wezen ondervragen. De regen kwam met bakken uit de hemel, maar we lieten ons niet tegenhouden. Dankzij de SP-paraplu’s kwamen veel studenten bij ons schuilen en terwijl ze hun verhaal kwijt konden.

rood in de regen

De enquêtes worden landelijk verwerkt, maar het is de bedoeling dat ROOD Den Bosch op lokaal niveau iets kan gaan betekenen voor jongeren. Volgende week gaan we weer en dan volgt ook op de site een update over de stand van zaken (onder andere met informatie over hoeveel enquêtes er al zijn ingevuld en wat het algemene beeld van het MBO is).

U bent hier