h

ROOD ON THE ROLL

22 september 2011

ROOD ON THE ROLL

ROOD is op gang!

Hier wat data voor in je agenda:

vrijdag 23 september vanaf 16u:
DOEEFFESOCIAAL-verkiezing @ station Den Bosch
dinsdag 4 oktober vanaf 19u:
tapas-avond voor (nieuwe) ROOD-leden @ Werfpad 3G, Den Bosch
woensdag 12 oktober vanaf 15.15u:
Rijg je probleem aan het zwaard: wat leeft er onder Bossche jongeren? @ station en omgeving in Den Bosch

Eerder deze maand waren wij al op het Bossche station te vinden met de DOEEFFESOCIAAL-actie; helaas is een twee ronde niet doorgegaan. Maar niet getreurd: je krijgt nóg een kans om te stemmen in het kader van de 'Aso van het Jaar'-verkiezing. Bezuinigingen op de sociale werkplaatsen, PGB's, het onderwijs: je kunt het zo gek niet bedenken of dit kabinet bezuinigd er op en laat de hardwerkende burger voor de kosten opdraaien. Dus op welke aso stem jij? Wordt het Henk Kamp, Gerd Leers, Halbe Zijlstra... of is er volgens jou een politicus met nóg asocialer beleid? Op 23 september vanaf 16u op station Den Bosch kun je weer stemmen.

Wil je gezellig met de Bossche ROOD-leden een hapje tapas eten? Of mocht je willen helpen? Mail dan naar rooddenbosch@sp.nl of bel naar 0648194827

U bent hier