h

Rood aan het brainstormen!

11 mei 2011

Rood aan het brainstormen!

Op dinsdag 10 mei heeft ROOD, jong in SP gebrainstormd over de toekomst. De jongeren van de Bossche afdeling zijn sinds kort actief.

Je hebt ons misschien al gezien tijdens de Provinciale Statenverkiezingen en met de 'Student-in-actie'-protesten maar... je gaat ons vaker zien in Den Bosch. De brainstormavond die 10 mei heeft plaatsgevonden had als doel ideeën te bedenken waarmee we ROOD op de kaart kunnen zetten én iets kunnen betekenen voor de Bossche jongeren. In twee uur zijn we tot ontzettend leuke ideeën gekomen. Naast ideeën hebben we ook concrete afspraken gemaakt. Een voorbeeld daarvan is dat ROOD Den Bosch op een vaste dinsdagavond in de maand om 19u bij elkaar komen; de eerstvolgende avond is op 31 mei. Mocht je een keer vrijblijvend aan willen sluiten; dan ben je natuurlijk van harte welkom. Een andere afspraak is dat we nog voor de zomervakantie komen met een heuze avond genaamd 'FILMPJE!'. De naam zegt het al: we gaan een filmavond organiseren. Daarnaast zijn er nog een aantal andere ideeën geopperd welke we eerst nog wat verder willen uitwerken (zoals een enquëte onder Bossche jongeren). Houd deze site, facebook en/of twitter in elk geval in de gaten voor meer informatie! Volg ons op Twitter en Facebook.

U bent hier