h

Vandaag is ROOD de kleur van…

26 februari 2011

Vandaag is ROOD de kleur van…

’s-Hertogenbosch, 28 februari 2011 – ROOD, jong in de SP, is op stoom! Na de succesvolle Valentijnsactie, keerden de dames van de startende ROOD-groep afgelopen dinsdag terug op station Den Bosch. Dit keer maakten zij een ronde langs de fietsenstalling.

Natuurlijk om fietsers op te roepen om te stemmen tijdens de Provinciale Statenverkiezingen op woensdag 2 maart 2011, maar ook om willekeurige fietsen te versieren met de bekende tomaat-sponsjes. En het werkte, zie het bewijs op de foto's: een aantal fietseigenaren ging zelf creatief aan de slag met het versieren van de eigen fiets!

Op dinsdag 1 maart 2011, de dag voor de spannende verkiezingen, zal ROOD nogmaals een ludieke actie doen. Tussen 16.00u en 18.00u zijn zij te vinden in de omgeving van station Den Bosch. En wat hebben zij dan weer in petto hebben... Mocht je nou zelf ook zin hebben in een beetje ROOD-actie? Sluit je dan vooral aan. En als je meer wil weten over ROOD, komende dinsdag kun je ons persoonlijk benaderen. Ook kun je contact opnemen via rood den bosch of kijk op rood .sp.nl

U bent hier