h

Jan Marijnissen in verkadefabriek

3 februari 2010

Jan Marijnissen in verkadefabriek

DInsdag 9 februari 20.00 UUR

TALKSHOW AVONDEDITIE met gasten Jan Marijnisen, Annejet van der Zijl en Tineke Ceelen
in samenwerking met het Brabant Dagblad (zie ook onder agenda!)

De Avondeditie is een maandelijkse talkshow op het scherp van de snede, vol gasten met een uitgesproken mening. De presentatie is in handen van Jan Tromp en Theo van de Zande. De Verkadefabriek organiseert de Avondeditie i.s.m. het Brabants Dagblad. Tijdens de Avondeditie van februari schuiven de volgende gasten aan: Jan Marijnissen, Annejet van der Zijl en Tineke Ceelen.

Jan Marijnissen is sinds 1994 namens de Socialistische Partij lid van de Tweede Kamer. Sinds 1988 is hij partijvoorzitter en van 1994 tot 2008 was hij tevens fractievoorzitter en politiek leider van zijn partij.

Annejet van der Zijl schreef de biografie Prins Bernhard (verschijnt binnenkort). Ook van haar hand is de biografie Anna, over Annie M.G Schmidt, die de basis vormde voor de zevendelige tv-serie Annie M.G.

Tineke Ceelen is directeur van Stichting Vluchteling en schrijver van Hier en daar een crisis, haar openhartig relaas over duivelse dilemma’s waar hulpverleners en hun organisaties soms voor staan. Haar overtuiging: zonder beelden geen ramp, geen hulp en geen oplossing. In een twintigtal reportages geeft Ceelen een kijkje achter de schermen van de internationale hulpverlening.

Tony van der Meulen draagt een speciaal voor de gelegenheid geschreven column voor.

De Avondeditie vist gasten uit de nationale vijver en weet zich geschraagd door een ambitieuze en ervaren redactie. Jan Tromp (redacteur de Volkskrant), Tony van der Meulen (journalist en voormalig hoofdredacteur Brabants Dagblad), Theo van de Zande (hoofd kunstredactie Brabants Dagblad), Annemarie Roefs (communicatiedeskundige) en Jan van der Putten (directeur Verkadefabriek).

Avondeditie: dinsdag 9 februari 2010, 20.00 uur, 5 euro
Reserveren: 073-6818160

Overige Avondedities seizoen 2009/2010: zondag 28 februari (15.00 uur, Het Bossche Lijsttrekkersdebat), 13 april en 11 mei.

U bent hier