h

Manifestatie 4 november in Den Haag voor de 26.000 vluchtelingen

23 oktober 2006

Manifestatie 4 november in Den Haag voor de 26.000 vluchtelingen

Op zaterdag 4 november is er een manifestatie op Het Plein in Den Haag tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Scholen, vluchtelingen-
organisaties, vakbonden, bekende Nederlanders, politieke partijen en bijna alle gemeenten in Nederland hebben zich uitgesproken voor een pardon regeling voor de asielzoekers die al meer dan vijf jaar in Nederland verblijven.

Gezien de nieuwe politieke situatie lijkt het ons goed om nog één keer voor de verkiezingen, samen met alle mensen die zich in de afgelopen periode hebben ingezet voor deze groep, de politiek op te roepen een oplossing te vinden voor de 26.000 vluchtelingen. Daarom willen we met veel mensen laten zien dat deze klasgenoten, buren, vrienden, bekenden hier horen en niet meer gemist kunnen worden. Dus: Kies voor een humaan asielbeleid, te beginnen met een generaal pardon!

De manifestatie wordt georganiseerd door: ASKV/Steunpunt Vluchtelingen, Defence for Children International, Genoeg is genoeg, Platform Keer het Tij, Prime, Stichting 26.000 gezichten, Stichting Een Royaal Gebaar, Stichting LOS, Van Harte Pardon Noord, Vluchtelingencordon Friesland, De schaduw blijft, VluchtelingenWerk Nederland, Stichting INLIA, Vluchtelingen-Organisaties Nederland en Stichting Ons Pardon, Stichting Vluchteling en Vluchtalarm Maastricht.

Bussen

De regiomanagers van Vluchtelingenwerk kunnen een bus per regio laten rijden op kosten van Vluchtelingenwerk landelijk, vraag daarnaar bij de Vluchtelingenwerkafdeling bij jou in de buurt. Wil je weten wie de regionale afdeling is, kijk dan op:

http://www.vluchtelingenwerk.nl/83-Regionale_Afdelingen.html

Kraampjes

Organisaties kunnen een kraampje op de manifestatie krijgen, deze kosten E 25,- per stuk. Mail je naam, organisatie en
contactgevens als je ook een kraampje wilt naar askvsv@dds.nl. De kosten hiervan kunnen op de manifestatie worden voldaan.

Posters en flyers

De posters en flyers voor de manifestatie zijn af en kunnen bij het ASKV besteld worden. Bij bestellingen graag aantallen en postadres vermelden.

U bent hier