h

Nieuws, november 2014

20 november 2014

SP stemmers bedankt!!

Alle SP stemmers hartelijk bedankt!!

Lees verder
18 november 2014

Stem SP, STEM 100% SOCIAAL

Deze flyer werd uitgedeeld bij het station en op vele andere plaatsen de laatste dagen door onze leden.

Lees verder
17 november 2014

Flash mob SP in Arena de film

SP Den Bosch heeft met de aanwezigheid van Emile Roemer op zaterdag 15 november 2014 op een speciale wijze aandacht gevraagd voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 november.

Lees verder
15 november 2014

SP voert actie in Arena

Zaterdag 15 november vond een verkiezingsbijeenkomst plaats van de SP in de Arena in Den Bosch. Allemaal in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen op 19 november a.s.

Lees verder
13 november 2014

SP in debat 2

OPA had Jeroen Weyers met in zijn kielzog Hugo ter Steege. WMO coördinator van de Gemeente ’s-Hertogenbosch weten te strikken voor het debat in de Roos op 12 november jl.

Lees verder
13 november 2014

SP in debat

Alle politieke partijen, die deelnemen aan de komende verkiezingen op 19 november a.s., waren vertegenwoordigd op het politieke debat georganiseerd door de ondernemers vereniging Hartje Den Bosch en de Koninklijke Horecavereniging op woensdag 12 november jl.
Er kwamen 5 stellingen voorbij, waar iedereen antwoord op kon geven. Onze kandidaat Bram van Boven. nummer 2 op onze lijst, was daar namens de SP aanwezig.
Hij hield zich heel goed staande tussen de vele jaren raadservaring, welke er bij de andere partijen aanwezig was.
Onder andere stelling 2: een publiekstrekkker op het GGZ terrein is gewenst? Hierop antwoordde Bram: De gemeente moet zich hier niet mee moet bezig houden, omdat dat veel te veel kost en dan hebben we het wel over 30 miljoen. Als er een ander mooi project komt, dat de gemeente niet hoeft te financieren, is het natuurlijk heel mooi als er een publiekstrekkker komt.
Ook stelling 5: meer jongeren in de binnenstad en een veelzijdiger aanbod van evenementen. Bram antwoordde hierop: Jongeren moeten meer gehoord worden en natuurlijk meer evenementen in de binnenstad. Ondernemers kunnen bv ook bepaalde voordelen bieden aan jongeren, en zo meer jongeren en evenementen binnenhalen.
Het was een geweldige avond, bedankt voor je inzet Bram.

Lees verder

Pagina's

U bent hier