h

Meedenkers en doeners uitgedaagd!

27 augustus 2014

Meedenkers en doeners uitgedaagd!

Na de geslaagde cursus "heel de mens" gaan we het nu eens over een meer actievere boeg gooien. Hoe ziet een goede actie in elkaar en wat heb je daarvoor nodig? Is er bij jou in de buurt een probleem, hoe los je dat dan op? De verkiezingen komen er aan, wat zou de SP kunnen doen om daar een succes van te maken?

Een breed scala aan vragen rondom actievoeren worden in 3 avonden behandeld. De avonden staan in het teken van doen en mee denken.

Op de eerste avond zal Nico Heijmans een stukje theorie met ons doornemen, praktische informatie over het opzetten van een actie en hoe dat uit te voeren. Je hoeft natuurlijk niet allemaal opnieuw het wiel uit te vinden.

De tweede avond bekijken we 2 korte films. De eerste is documentaire van Zembla over het wantrouwen van burgers richting de overheid de tweede is een korte film over een succesvolle SP actie.

De laatste avond staat in het teken van het maken van een plan om gericht acties te voeren tot aan de komende verkiezingen. Hoewel de cursus maar 3 avonden in beslag neemt zullen diegene die willen daarna vaker bij elkaar komen om ook daadwerkelijk enkele acties op touw te zetten en uit te voeren.

De cursus avonden zijn maandag 1, 15 en 22 september en starten om 8 uur.

Voel je je aangesproken en uitgedaagd geef je dan op bij Patty Hamerslag: phamerslag@tomaatnet.nl

Reactie toevoegen

U bent hier